Novi Sad
09.02.2014.
12:40 > 13:28
Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je danas u Novom Sadu da će ispitati poslovanje DP "Novi Sad - Gas".
  • bisa

    10.02.2014 19:50
    tuga
    Da li narod jos ima snage da veruje bilo kome, svi su istroseni, nema nama spasa!!!
  • Sanja

    10.02.2014 17:02
    Posle bitke, svi generali
    E moji Vi.... političari
    Setili se pred izbore da pokrenete pitanje o gasu , sramota u najmanju ruku.Godinama se udruženje za zaštitu potrošača bori za nas, od 78 odbornika u Skupštini Grada Novog Sada samo njih troje traže, mole, govore o temi gasa i DP"Novi Sad-gas", nikada mediji nisu njihove zahteve i molbe objavili ili ti pitali šta to odbornici ovoga grada traže , kakvim podatcima raspolažu i zašto se zalažu za proveru kvaliteta gasa, načinu obračuna i plaćanja, vlasništvu mreže, šta radi Agencija za energetiku Novog Sada, gde joj je uopšte sedište i iz kog razloga i zarad čega je odvojeno iz budžeta 8 miliona dinara itd.. U gradu funkcioneri nemi , novinari nemi ,svi nemi i nezainteresovani ...Sramota za sve Vas!!!
  • Enko

    10.02.2014 15:21
    Dobio sam odgovor na prigovor na kvalitet gasa
    Stiglo poštom fotokopirano rešenje, da je gas bio zadovoljavajućeg kvaliteta i da platim račun...
    Ko veli "aman ne kenj*** i plati". Po starom dobrom običaju ove države.
  • Vladimir

    10.02.2014 12:34
    @Exc - pamet u glavu - papir i olovku u ruke!
    Tacno tako, za gas je kvalitet problem.
    Za razliku od vas cini mi se da se da ovaj pismeni zahtev za inspekcijski nadzor bi malo duze putovao, osim ...
    Nego, pade mi na pamet, a podstaknutu komentarima:
    SPO NS - za dp gas pod upravom grada! i Aleksandar - SPO traži novi plen,
    kako se ovi "pametni" Drazini unucici i Danini sokolovi nisu setili da odnesu uzorke na analizu u JKP Novosadska toplana, posto im je poznato da li tamo postoji uredjaj za analizu, a ako postoji onda verovatno znaju i kako je kupljen i koliko je kostao.
  • Lalo

    10.02.2014 10:32
    Konačno
    Konačno jedan pravi i pošten potez ove vlasti. Samo se plašim da Zoki nije dorasla Jovu, to je onaj prevarant što nam je svima podmetnuo izjave na potpis, izjave da se odričemo mernih setova i svega što smo uložili u gradnju gasne mreže, tako da je njegova fantomska firma postala vlasnik svega što smo mi potrošači izgradili SVOJIM sredstvima. Sve dosadašnje vlasti su pokušavale da dovedu u red ovu firmu, ali bezuspešno, Jovo je uvek izlazio kao pobednik. Nadam se da će ovog puta država uspeti u svoj nameri.
  • MD

    10.02.2014 10:32
    Samo tako.. ode Vojvodina lagano.
  • @Anonimus - 00:57 • 10.02.2014

    10.02.2014 08:56
    Cemu tolika prica
    Bice da ste u pravu kad kazete da su računi po utrošku realniji od onih po kvadratu.
    Sve ostalo je prica koju ili ne razumem ja ili ne rayumete Vi. Ni ti Vasi metri kubni, kao ni kvadratni nisu isti.
    Ta prica o otvorenim prozorima i majicama kratkih rukava je i prozirna i ponizavajuca. Ne za onog ko cita nego onog ko pise.
    Otkud Vama zakljucak da nekome smeta što plaća 12 meseci i o kakvoj bezbrižnosti Vi pisete?!
    Sta hocetev da kazete time: Preselite se na selo, pa kupite ogrev od jednom...
    Od Vas kao zainteresovane strane, koja zeli da se upusti u ovakve polemike, a ako ste upuceni kao sto mislite da jeste (a niste) ocekujemo odgovor druge vrste.
    Pitanje za Vas glasi: Sta je sve sadrzano u ceni koju mi sa grada lagodno mozemo da placamo 12 meseci i koliko bi objektivno ta cena mogla biti manja (ili visa) kada sa tim sistemom ne bi upravljali takvi eksperti kao Vi?
    Tek kad nam odgovorite na ovo pitanje mocicemo da prosudjujemo koliko nas kosta taj nas komfor, koliko smo ucarili sto se ne bakcemo sa tim ogrevom po kisi snegu i ledu, sto ne cistimo odzake, sto ne placamo majstore za popravke, sto se ne grejemo na drugi energent i da li smo privilegovani i zlocesti.
    Zbog koje to i kakve ekonomije mi treba da smatramo da smo privilegovani i ynate li Vi kako zavrsava onaj o kome drugi vode brigu?
    Čini mi se da zbog tog i takvog grejanja Vi zivite na tudjoj grbaci i očekujete da ;e te ovakvim komentarima doprineti da postojece haoticno stanje zadrzite u nedogled. Kad tad racune za vase poslovanje cete morati rasiriti na sto.
  • ZoranNS

    10.02.2014 08:46
    Vlada koja je dve godine preuređivala
    Vlada koja je dve godine preuređivala sebe, a sada raspisuje izbore, samo zato da Vučić ima JOŠ VIŠE NA VLASTI i 7 milijardi, birači stavite prst na čelo. Ono što je očigledno, a pokazuje pijaca na novom naselju, sve je 60 skuplje za ove dve godine, a broj pordavaca na divljoj pijaci, gde gladni rano ujutru izlažu krpice da bi za podne zaradili za malo hleba, se povećala za tri puta, a druga druga grupa gladnih koji preturaju po tim krpama ne bi li "porodicu obnovili" nekom krpicom se povećala takođe za tri puta. To je pokazatelj, slika uspeha vladajućih za dve godine.
  • exc

    10.02.2014 08:44
    pamet u glavu - papir i olovku u ruke!
    PDV je obračunat po zakonu. Možda nije pravično, ali poreska obaveza nastaje danom kada se izvrši promet dobara (gas je dobro), a to je očitavanje potrošnje. Pošto se očitava od 1. u mesecu za prošli mesec, a osnovna stopa je sa 8% povećana na 10% od 01. januara - tako vam je to! Nasuprot ovome npr. promet usluga (telefonija)smatra se izvršenim poslednjim danom perioda za koji se izdaje račun (dakle 30. ili 31.). Ista stvar se desila 2012. godine kod obračuna pdv-a za struju (od 01. oktobra je povećana stopa sa 18 na 20%, pa su septembarski računi obračunati po višoj). E, ali onda je vlast povukla populistički potez i vratila razliku građanima, jer nije pravično! Katastrofalan potez podilaženja narodu i kršenja zakona! Ljudi, neće nas ubiti loši zakoni, nego nedosledna primena! A za gas je kvalitet problem: uputite pismeni zahtev za inspekcijski nadzor (pokrajinskom) inspektoru opreme pod pritiskom - http://www.aers.rs/Index.asp?l=1&a=541&id=95&tvid=1
  • Mrgud

    10.02.2014 07:37
    @Mudrac - Dobro su se setili
    Kada bi Vi, gospodine Mudri, stali pred ogledalo veliko je pitanje da li bi se zastideli ovog Vaseg komentara.
    Dobro ste rekli:još pre 10 godina ugradili su merače potrošene energije i ventile sa ručnim podešavanjem toplote u radijatorima - tzv. ventile sa termostatskom glavom.
    I poceli su da brljave. Jedan od onih koji su tada brljavili vidi se na slici gore.
    Racuni su mogli biti komicni, a kada bi se bar malo upustili u neku analizu mozda i nisu. Pre bih rekao da ste Vi neiskreni i zlonamerni. Ali, neka bude da su komicni.
    I sve bi moglo da se proguta, ali tvrdnja >stan pun dece "štedi" i greje samo "kujnu" a moj stan (iste kvadrature) 6 meseci bez žive duše, sa radijatorima podešenim na hladno (* pahulja) dobije 4 puta veći račun...< je najobicnija zvaka za ludaka (izvinjavam se svima onima koji su ovaj Vas komentar ocenili pausalno i nekriticki).
    U pravu ste da je tu sve stalo, jer su tada bile interesantnije neke druge teme, a te teme se i ovih dana povlace po novinama - drzava ce raspisati tender za nabavku kalorimetara i gle cuda opet se ti tzv. delitelji uvode kao sredstvo za obracun.
    U pravu ste da se nekad plaćalo ne 4-5 meseci nego 5-6 meseci (koliko traje grejna sezona), ali ni tada ni sada niste znali sta placate. A placali ste sva rasipanja kojih je uvek bilo i kojih na zalost sada ima znatno vise.
  • Alojzije

    10.02.2014 07:23
    Da li me moje oci varaju
    ili je to Pera Zagorcic na slici, sa ovom ekipom?
  • 10.02.2014 07:14
    .erem vam se u ton film
    dosetila se nasa zoranica resenja...sad kad je bajati dasa iz srbijagasa ,inace koalicioni partner slatkorecive ministarke bez uticaja i moci,ojadio i potrosace i preduzace...i opet podrzavljenje enormnih gubitasa od drzavnog znacaja,i opet na teret poreskih obveznika,i opet bez procesuiranja odgovornih za pljacku, i opet pojeo vuk magarca, i opet samo namagarcen narod, i opet predizborni kupleraj, i opet iste face na politickoj sceni vec dve i kusur decenije,i opet zivot neumorno prolazi, i opet mi sve gladniji a oni bezobrazno bogatiji...
  • Laki

    10.02.2014 07:08
    Nedelja
    Nedelja ne radni dan...dnevnice troskovi goriva i tako to....
  • 10.02.2014 06:50
    Ivek
    Izgleda je samo još to ostalo u Vojvodini da vam bode oči. Sve će premestiti u BG, nacionalizuju i biće potpuni monopol, da vidiš tek onda šišanja...
  • 09.02.2014 23:57
    Mislim da su računi po utrošku realniji od onih po kvadratu, jer grejete metar kubni a ne kvadratni. Veći su zato što ste naučili da držite otvorene prozore na nula stepeni i za to vreme šetate po stanu u majicama kratkih rukava. Nije istina?! Smeta vam što plaćate 12 meseci za bezbrižnost?! Preselite se na selo, pa kupite ogrev od jednom(jedno 60 hiljada za omanju kuću, a pristojno grejanje tokom najhladnijih dana), sami ga skladištite, sami ga prevlačite (po kiši, snegu, ledu), sami ga ložite, sami održavajte grejna tela i odžake, sami čistite trunje koje ostaje, sami gledajte na sat da li ćete stići da zagrejete kuću, razmišljajte da li vatra treba da se naloži, kada se nešto pokvari platite popravku ili kupite novo i to od jednom... Kada odete i nema ko da loži vatru, ona se ugasi a vas sačeka hladna huća. U stanu izlazite iz toplog i u toplo se vraćate, ležete i ustajete u toplom. Lako možete da se raspitate koliko košta grejanje na neki drugi energent i da uporedite to što imate sa onim što drugi nemaju. Smatrajte se privilegovanim što drugi vode brigu da li vam je toplo i što nemate nikakvu obavezu oko zagrevanja stana. Puno je da grejanje koje imate košta koliko i grejanje na neki drugi energent, a bilo bi previše da to bude jeftinije od drugog vida grejanja. Čini mi se da očekujete da se grejete o tuđem trošku.
  • 09.02.2014 22:09
    eto ti ga sad
    otkud sad ova inicijativa kada je drzava u nockdown-u pred izbore. Zar nije veliki vozd rekao da su svi ministri u tehnickoj ostavci zato sto su raspisani izbori. Ili bivsa(sadasnja-buduca?) ministarka radi nesto na svoju ruku ili nas je veliki, prvi medju jednakima slagao kada je to izjavio??? Izgleda da se svi politicari sete za cega primaju platu samo u ovom kratkom vakuumu koji se popularno naziva 'predizborna kampanja'. Ziveli svi mi jos sto godina, a ove hohtasplere da bog da, sve odreda, zadesi ono sto se nama dogodilo tj da bog da imali pa nemali.
  • Daja

    09.02.2014 22:09
    Eeee,zatvoriše nam i Novosadsku mlekaru pa se nešto pitam:Ako nam BG ukine dopremanje jogurta bome nema revolucije!A lepo gospodja priča sve u celofanu,i evo samo što nije vezala crvenu mašnicu i odnela u Bg i ovo malo što nam je ostalo!A za jogurt...možda treba da pravimo zalihe.Valjalo bi!
  • selo

    09.02.2014 21:50
    Nelaje kera nikad radi sela nego uvek radi sebe
  • niciji

    09.02.2014 21:14
    politika
    Meni se čini da sve ovo ima samo jedan cilj,a to je da se sroza SPS i njihovi kadrovi,pa zar vi stvarno mislite da se g-dja Mihajlović zaista brine za građane i za kvalitet gasa?Pa ne budite ludi,svima je jasno zasto su ovi izbori raspisani.Kada ˝otmu˝ od ovih (citaj ood sps-a) preduzeca koja su nameračili šta mislite koga će da uposle?vas?mene?nece ni vas ni mene nego svoje,zato pamet u glavu i dobro razmislite pre glasanja.Treba nam neko nov,sve smo ovo videli do sada...Samo se sada svi drugačije zovu
  • pavle

    09.02.2014 21:02
    nezavisna komisija
    Samo nezavisne komisije mogu kontrolisati i kvalitet gasa i oscilacije u naponu struje, kao potrošnju toplotne energije! Hitno treba angažovati nezasvisne stručnjake, ovo nema logike, da žalbu rešava onaj ko ti je napravio neku vrstu nepravde!
  • Obećanje - ludom radovanje

    09.02.2014 20:57
    Da li je to ona ista ministarka koja jae obećavala pojeftinjenje struje za 20% kad dođe na vlast, a došla je pre skoro dve godine na vlast pa nije stigla još.
  • vaso

    09.02.2014 20:18
    Ocepljenje...narod na ulice
    dokle da nas pljackaju vise,koliko Vojvodina ucestvuje u Budzetu a koliko vracanje ima,uzmi te sve u beograd i onako stranacki sve unistavate pocevsi od ELEKTROVOJVODINE,VODOVODA ITD...pa dokle vise daj te sposobne da vode drzavu.muka nam je vise od lazi itd.sta mi imamo od uzimanja Gasa ili bilo koje druge,kada nam je sve gore i gore,uzmi ti Ministarko sve,ali neka nama bude bolje dosta lazi i prevara i punjenja vasih dzepova,ja bi voleo da vidim vase poslovanje i vase racune od kad ste postali ministarka i o cemu vi pricate,vama je dobro a nama...a nama obicnim smrtnicima Pakao kao i uvek sve gori i gori...
  • Milan

    09.02.2014 20:15
    NS Gas
    Dajte stranačkim teletabisima, i ima da ga upropaste do sledećih izbora.
    Baška što će Strazbur ošišati otimača. Ionako neće platiti iz svog džepa ...
  • Jovan2

    09.02.2014 20:12
    A ja se pitam ko to vozi sluzbeni audi sa ukljucenim rotacionim svetilima nedeljom.
  • ZoranNS

    09.02.2014 20:06
    Neverovatno, SNS na vlasti već
    Neverovatno, SNS na vlasti već skoro dve godine, ništa ne pričaju o dosadašnjim uspesima, nego šta će uraditi u buduće, tu priču smo čuli pre dve godine,a posle ništa.
  • Mudrac

    09.02.2014 19:36
    Dobro su se setili
    Meni su u Petrovaradinu još pre 10 godina ugradili merače potrošene energije i ventile sa ručnim podešavanjem toplote u radijatorima. Onda su u prvoj narednoj grejnoj sezoni počeli da brljave, pa su stizali komični računi - stan pun dece "štedi" i greje samo "kujnu" a moj stan (iste kvadrature) 6 meseci bez žive duše, sa radijatorima podešenim na hladno (* pahulja) dobije 4 puta veći račun... Tu je sve stalo i vratilo se na dobru staru Slobinu foru od "jogurt revolucije" -plaćaš 12 meseci a greju te 4 meseca-. Nekad se Vojvodini plaćalo 4-5 meseci grejanja, koliko se zapravo i koristilo a danas se "grejemo" 12 meseci...
  • Ćevara

    09.02.2014 18:43
    Gospodja Ministarka!!!
    Zoranaaaaa uzmi i mene, i vodi me u beograd!
    Kanda je tamo ostvarenje svih mojih snova???
    Jebo nas više taj beograd, da nas Jebo!!!
  • tvit

    09.02.2014 18:37
    Nadamo se sto brzem resenju.
  • basar

    09.02.2014 18:37
    Beograde, Beograde...
    Ti grade na dve reke ispod avale...Pa mora malo da se napuni budzet, da se zaposle novi stranacki kadrovi.A jel nesto u vlasti gradjana u NS?da ne spominjem celu Vojvodinu.Kako su nam jeftino ukrali Naftagas .Ajde Zorana , povedi Bahatovica sa sobom >Dolazite samo kada treba nesto da se mazne.Pitao bih Vas draga ministarko , kako napreduje varenje one tri cevi kod Sajkasa?
  • puki

    09.02.2014 18:36
    Problemi postoje, ali nista ne moze da se resi za jedan dan pa tako ni nagomilani problemi.
  • 09.02.2014 18:26
    antirusofil forever
    NS-nesto? Nema sanse. Bice BG-nesto, i opet ce da nas muzu.
    Gas 90 dinara za vozila. Tuku rusi samo tako sve usi otpadaju. Vide da nasa beda vozi samo pod plinom, pa resili da se omaste, ako veli, neces proci jeftinije. I jos malo pa ce i porez na bicikl da uvedu.
    Divim se ovom nasem gradonacelniku, ali mislim da bi bilo dovoljno da samo snimaju Vucicevu sliku i pustaju izjave.
  • 09.02.2014 18:25
    Či, će.ća.... ali KAD????
    Sve će
    A mo uraditi, naravno obećanje pred izbore... isto tako kao sa jevtinom strujom dva sata dnevnom, sa povećanjem nameta za OIE (obnovljive izvore energije) od 4,4 dinara na kWh, sad je 8,2.. malo pogledajte račune.

    A što se tiče računa toplane, naravno da je otimačina i biće kada se uvede obračun po potrošnji.
    Činjenica je kada se da toplana plaća oko 40 dinara na kubik gasa, a nama građanima preračunava više od 80.
    Treba da se nahrane svi ti zaposleni tamo, da se pokriju troškovi gubitaka mreže, koju nismo svu sanirali, zato što su računi za saniranje bili naduvani, itd,,itd,,,
    Dragi moji građani, nema nama spasa, ako stvar ne uymemo u svoje ruke, posebno ne od ove gospođe.
  • Mig 29

    09.02.2014 18:18
    Verovatno zakazale određene službe u DP "Novi Sad - Gas". Da li postoji usvojen sistem kvaliteta u ovom preduzeću? Da li se kontroliše krajnji proizvod (gas)? Da li se kontrolišu (baždare)protokomeri? Da li se radi po procedurama ? Da li postoje zapisi? Da li......
  • SPO NS

    09.02.2014 17:53
    za dp gas pod upravom grada!
    Ko je godinama unazad upozoravao na nepravilnosti u poslovanju i o mahinacijama u DP Gasu??

    Da se zna i da se ne zaboravi ko je jedini do pre par godina mislio o pravima individualnih potrošača...
    5 godina već traje naša borba,i hvala Bogu da se neko konačno setio da nas posluša!

    http://www.youtube.com/watch?v=lEypnGtF2lQ

    http://www.youtube.com/watch?v=91yAc9fIMlY

    http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/spo-ne-odustaje-novi-sad-gas-pod-upravom-grada_174403.html
  • sale

    09.02.2014 17:33
    dalje
    od NOVOG SADA bando bez bedzeva. Jedino sto vam dajemo to su Maja i Igor. Beograd na vodi je granica!!!
  • Vojkan

    09.02.2014 17:29
    Nekoliko gradjana. Obesiti ih.
    Nekoliko drugih gradnja koji su se zalili. Obesiti ih.

  • krticaaa

    09.02.2014 17:27
    oteli su nam i termoelekranu drmno koju su gradjani vojvodine svojim sredstvima nametnutim zajmom izgradili i sada nam malom snagom struje naduvavaju racune, vec su odlucili da ce i nasu gasnu mrezu uz nasu saglasnost prisvojiti. to sve lici na obavezu u kojoj su vojvodjanima cupali brkove, kazite sta vam sve treba pa da otkupimo svoju slobodu kao u doba marijeterezije i da vam vidimo ledja.
  • bivsi glasac

    09.02.2014 16:59
    izbori
    Da, blize se izbori i svi se trude da urade ono sto se trebalo davno, jos pre kolko izbora uraditi. Ovako bolje da imamo svaki mesec izbore pa bi nam ova jebena zemlja mozda bila bolja.
    Ostavite nam nasu Vojvodinu!
    Pozdravite vasu mamu!!!
    VOJVODINA VOJVODJANIMA!!!
  • Rođak PoNS

    09.02.2014 16:34
    Još malo pa će se vratiti tice lasavicte, a ministarka još uvek ispituje lanjske utroške i kvaltet gasa. Zorana, pobogu, manje pričaj, ubacuj u četvrtu i daj pun GAS!
  • ns

    09.02.2014 16:21
    svaka cast,i treba!
  • Somborac

    09.02.2014 16:15
    E zabole mene za Novosadski NS - Gas. Mi ovde možemo da crknemo nikom e u Novom Sadu neće pasti na pamet da se pokrene. SVE U NOVI SAD, VOJVODINA JE NOVI SAD. Ma .ebite se sa Novim Sadom.
  • Sedam

    09.02.2014 16:07
    Od sada će vas snabdevati Beograd Gas.
    Beograd.
  • Mitar

    09.02.2014 15:56
    Racuni za gas za Januar kao u Decembru !
    Bitno da su ponovo poslali ogromne racune za gas... Ja sam za Decembar dobio 50% veci racun nego za Novembar, a za Januar sam dobio bukvalno identican racun, iako sam se zalio na Decembarski, a odgovor od gospode nisam nikad dobio ...
    Cuo sam se sa jos nekim ljudima, i oni su dobili povecane racune... Tako da znate sta vas ceka, OPET STIZU OGROMNI RACUNI !!!
  • Aleksandar

    09.02.2014 15:56
    SPO traži novi plen
    Vladimir Jelić već više od dve godine zahteva da Novi Sad Gas postane Javno preduzeće. Razlog je više nego jasan: uništili su Toplanu, sada završavaju priču sa Vodovodom i potreban im je novi izvor zarade, a jedini izlaz vide u tome da se kao pijavice prebace na Novi Sad Gas. I onda kao i do sada, već viđeno: povećanje zaposlenih, pomoćnici, savetnici, visoki menadžment, stranački aktivisti, tenderi... I naravno poskupljenje gasa. Zaustavite već jednom te lopove!!!
  • Toma

    09.02.2014 15:37
    država preuzima...
    Došlo je vreme da mi preuzmemo nazad tu državu, od hohštaplera, prevaranata raznoraznih, secikesa, "biznismena" kontroverznih, ratnih profitera i sveg ološa koji nas jaše od jogurta.
  • coco

    09.02.2014 15:35
    Već viđeno
    Meni ovo liči na odsecanje finansijskih izvora SPS-u...
  • Novosađanka

    09.02.2014 15:23
    gas
    Dobro došla u Novi Sad! Žao mi je što nisam u prilici, da odem u Gradsku kuću. Ovim putem, molim gospođu Mihajlović, da se zauzme za kontrolu kvaliteta gasa, to je jedan od gorućih problema u našem okruženju! Verujem u njen rad, zato je i molim!
  • lavica

    09.02.2014 15:17
    Samo da nema otkaza i zaposleni dobijaju plate u Gas-u,nebitno je ko će ga voditi.
  • opanci

    09.02.2014 13:51
    kaljace
    Da opanci i kaljace su jos uvek ektuelni kod nas i u 21 veku lozimo smederevce krademo drva iz sume jer nemamo para da kupimo ,krademo struju jer nemamo plate da platimo ,gas nekrademo jer su nas oni pokrali i to je slika Srbije u 21 veku, normalno struju su jedini Vojvodjani koliko toliko placali rtedovno i najzad su se dosetili da se umesaju gospoda i ukinu nam elektrovojvodinu eee tako isto ce biti i sa gasom ljudi ...u srbiji tamo preko dunava i save se nista ne placa a Beograd od necega mora da egzistira eee pa eto nam sad lalocshi tako nam i treba.
  • Shin Sekai

    09.02.2014 13:26
    Tako je, sve lepo u Beograd ... Jos malo pa cu morati da idem da kupujem hleb u Beogradu ...
  • predizborni

    09.02.2014 13:22
    PP
    Kako nam sve cveta kako se primiču izbori!
    Ko bi rekao da smo tu gde smo!

    Kao prvo, slažem se da država treba da preuzme NS Gas. Samo me zanima kako će to funkcionisati u njenom resoru gde se nalaze EPS koji je kao počela da sređuje zbog ISTIH stvari i Srbija Gas kome ne može ni primirisati? Hoćemo li dobiti još jednu nedodirljivu državnu firmu, ili možda ministarka nije ni sposobna da ih dovede u red, ali idu izbori pa daj šta daš.
  • roska

    09.02.2014 13:18
    nova nacionalizacija
    gasna mreza u novom sadu je u vlasnistvo gradjana koji su to finansirali a ne novi sad gas -a. prvo drzava da nam vrati ulozena sredstva ili u tom iznosu svida budemo akcionari. otimacinu ne prihvatamo a ako nasi sudovi to smeju da presude uradice to strasburg.
  • Lusi NS

    09.02.2014 13:07
    Ne mogu da verujem,da jos uvek ima nesto u Vojvodini, da Beograd nije uzeo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna